Oranina Dumitru 
	    	Contabil

Oranina Dumitru 
	    	Contabil	    

Sunt PFA- profesii liberale nu am contract de munca si vreau sa stiu cum se plateste CAS-ul(31,3%)la nivelul veniturilor brute realizate, la venitul net sau se poate cotiza la o suma minima?
~ final discuție ~
 puric	                   

Buna ziua,
Sunt persoana fizica autorizata iar pentru plata contributiei la pensii trebuie sa aleg o baza(minim 1/4 din salariu mediu brut) in fuctie de care ... (vezi toată discuția)
	                    puric	                   

Buna ziua,
Sunt persoana fizica autorizata iar pentru plata contributiei la pensii trebuie sa aleg o baza(minim 1/4 din salariu mediu brut) in fuctie de care ... (vezi toată discuția)

georgeta   roibu	                   

am 45 de ani si numai 10 ani lucrati cu carte de munca in perioada 1982-1992,as vrea sa stiu daca este posibil sa cotizez lunar in efectiv chiar daca in ... (vezi toată discuția)
	                    georgeta   roibu	                   

am 45 de ani si numai 10 ani lucrati cu carte de munca in perioada 1982-1992,as vrea sa stiu daca este posibil sa cotizez lunar in efectiv chiar daca in ... (vezi toată discuția)

Pandel	                   

Buna ziua,
Am o intreprindere individuala cu activitatea principala 6201. Sunt neplatitor de TVA, cu impozitarea pe norma de venit. Am mai multe ... (vezi toată discuția)
	                    Pandel	                   

Buna ziua,
Am o intreprindere individuala cu activitatea principala 6201. Sunt neplatitor de TVA, cu impozitarea pe norma de venit. Am mai multe ... (vezi toată discuția)