Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Art. 14
Buna-credinţă
(1) Orice persoană fizică sau persoană juridică trebuie să îşi exercite drepturile şi să îşi execute obligaţiile civile cu bună-credinţă, în acord cu ordinea publică şi bunele moravuri.
(2) Buna-credinţă se prezumă până la proba contrară.
Art. 15
Abuzul de drept
Niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau păgubi pe altul ori într-un mod excesiv şi nerezonabil, contrar bunei-credinţe.
Cred ca intelegem diferit ce presupune a "pregati copilul pentru viata". Eu nu-mi doresc sa-mi aud copilul spunand la 4 ani ca-si doreste alt tatic fiindca tati nu stie sa se ingrijeasca de ea. Ar insemna esecul meu ca mama. Asta nu ar trebui sa stie, simta sau sa spuna un copil de 4 ani. Eu imi doresc la 4 ani copilul meu sa rada, sa se joace si sa isi faca prieteni cu care sa mergem la mare si la munte. Nu va judec, va spun doar ca un copil de 4 ani nu ar trebui sa traiasca asemenea sentimente din punctul meu de vedere. Poate ma insel eu. Imi cer scuze daca v-am deranjat.