avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport Z gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport Z gresit

Buna ziua! Lucrez ca si casier la o casa de pariuri si aseara am scos un raport Z la sfarsitul zilei dar mai aveam de batut o suma de bani in casa, deci raportul Z nu corespunde cu registrul . Ce trebuie sa fac ,ce trebuie sa completez ca sa declar ca Z.etul a fost gresit?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:23, 5 Ianuarie 2016
Trebuia sa fi mai scos un al doilea raport in aceasi seara in care aparea acea valoare introdusa dupa ce l-ati scos pe primul si le treceati pe ambele in registrul de casa in aceasi zi. Sau ramanea acea valoare sa fie cumulata cu ce aveati in ziua urmatoare si se reflecata in raportul z de a doua zi. Oricum registrul de casa il completati cu datele ce apar pe rapoartele z din zilele respective si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Z in raport de gestiune zilnica Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai am o nedumerire. in raport de gestiune zilnica, incasarile, z-ul scos de casa de marcat, poate fi trecut in raport in ziua urmatoare? exemplu: aseara la ... (vezi toată discuția)
Jurnal de vanzari liliana64 liliana64 Buna ziua, In cazul unei Intrep.Individ. ce are ca obiect de activitate comertul cu piese de schimb ptr. biciclete si a realizat venituri numai pe baza de ... (vezi toată discuția)
Raport z scos gresit crina_nita87 crina_nita87 Buna ziua, am uitat sa scot raportul z la sfarsitul unei zilei de lucru,a doua zi la prima ora am batut un bon fiscal fara sa imi dau seama ca in ziua ... (vezi toată discuția)