avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Repartizare situatii speciale dupa repartizarea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Repartizare situatii speciale dupa repartizarea computerizata 2015

Buna ziua,

In calitate de parinte al unui elev care urma a fi repartizat pe locurile disponibile in sesiunea situatiilor speciale, va rog sa imi comunicati de ce au fost admisi 3 copii la liceul unde am solicitat transferul fiului meu, in conditiile in care la ISMB mI s-a comunicat ca este un singur loc disponibil la mate-info
Au fost admisi 2 elevi cu medie mai mare decat a fiului meu si al treilea elev admis a fost cu medie mai mica decat a lui
Diferenta a fost doar ca motiv de transfer, cel cu media mai mica fiind frate geaman, iar fiul meu a solicitat pentru aproiere de domiciliu
In acest context, consider a fi un act de discriminare si nu o repartizare corecta
Mentionez ca fiul meu a avut media necesara repartizarii in defavoarea elevului 'geaman'
In asteptarea unui raspuns, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelastef36 , utilizator 16:16, 5 Ianuarie 2016
Cred ca aceste intrebari tb sa le adresati institutiilor competente inspectoratul scolar ,eventual ministerul invatamantului formuland un memoriu in care descrieti situatia respectiva !
Multumesc pentru raspuns. Am transmis acest mesaj pe adresa de e-mail a ISMB inca din luna iulie a anului trecut, insa nu am primit niciun raspuns din partea inspectoratului pana in acest moment.

O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)
Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)