Buna ziua sunt studenta in anul 2 la zi (stat).Copilul sa nascut in decembrie.Din ianuarie pana in iunie am lucrat urmand a fi acoperita cu facultatea pentru celelalte 6 luni.V-as ruga daca ati putea sa-mi oferiti un raspuns privind momentul in care incepe acordarea indemnizatie de crestere a copil.Ca salariata ar fi fost 45 de zile de lehuzie platite de anagajator urmand apoi a se intra pe indemnizatie.Multumesc anticipat si va doresc un an cat mai bun.
Revin la subiect ,am depus actele si pana sa ajunga la "jurist" sa-l aprobe (de la comuna la judet) am mers in oras si am intrebat pe domnul jurist "din ce moment sunt pusa in plata" ,el a spus ca dupa 42 de zile , a zis ca as fi avrut dreptul la cm care ar fi trebuit decontat de casa de asigurari si ca acel art15 alin b din ordonanta se intelege sau ma rog el intelege ca "persoane neindreptatie" ar fi sotul care poate lua din momentul nasteri.Astept sa primesc prima plata si apoi voi face cerere al anpis.
Indemnizatia de ccc
mitid84
Buna ziua.
va rog sa-mi spuneti si mie cu cat se plateste primul an de crestere copil si anul al 2lea de crestere copil.
In al doilea an este o suma fixa ... (vezi toată discuția)