avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM duratat determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM duratat determinata

Un angajat al societatii care a incetat activitatea indeplinind conditiile de pensionare (grupa de munca), angajat cu un CIM pe perioada determinata, in total 36 luni, se poate modifica acel CIM printr-un act aditional pe perioada nedeterminata?. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 24 Februarie 2017
C.i.m. cum a incetat, ca urmare a expirarii duratei sau ca urmare a indeplinirii conditiilor de pensionare ori ca urmare a comunicarii deciziei de pensionare?
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Primul CIM a incetat urmare deciziei de pensionare, dupa care s-a incheiat CIM pe perioada determinata de 12 luni, prelungit pana la 36 luni, intrebarea este acesta se poate modifica in CIM pe perioada nedeterminata. Va multumesc.
Da, acest c.i.m. poate fi modificat prin act aditional privind durata contractului din determinata in nedeterminata.
Va multumesc.
Va rog sa-mi raspundeti la o alta intrebare privind speta urmatoare: un CIM incheiat pe durata determinata de 6 luni -27.08.2016-27.02.2017, se poate prelungi cu data de 27.02.2017 incheindu-se un act aditional de prelungire in 24.02.2017 si transmitere in REVISAL cu aceeasi data sau pot sa-l transmit in REVISAL si in 27.02 ?. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)
Contractul pe perioada determinata RACF RACF am un contract pe perioada determinata care inceteaza maine ,deci trebuie sa-i fac incetarea dar vreau sa-i fac alt contract tot pe perioada determinata.nu ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Mimi 2017 Mimi 2017 O persoana a fost angajata cu cim perioada determinata pana la revenirea in activitate a unei alte persoane aflate in cic, angajata la randul ei cu cim ... (vezi toată discuția)