castelanul a scris:
1.cei de la scara 1 se despart si fac asociatie de care nu este strain ex adm,pt ca isi pastreaza sediul social,si den.;azi au fost la primarie si au luat hirtiile de inf.pt asoc de prop-cred ca in felul acesta pastreaza actele asociatiei;tot azi au sedinta de constituire
2.surprize surprize-de fapt nu era asoc de prop. ci de locatari,iar acum se inf asoc de prop
3.statutul ,si alte acte au mai fost luate de la primarie de fostul pres dar nu a facut nimic(2-3 luni in urma)a mai fost o tentativa acum un an,de ce nu au facut ?mister acum icerc sa mobilizez fortele sa constitui asoc de prop pe sc 2 si 3
4.din exp dvs este legal sa iei banii de la o scara sa platesti datoriile la alta?se mai pot recupera banii?
5.nu s-a cazut de acord asupra noului adm-lipsa de cvorum+cel care incasa s-a trezit ca vrea el sa fie adm(sotia lui)+cred ca de teama ca nu cumva luind eu actele de pe scara 2 sa remediez ce au facut ei,adica sa iau banii inapoi pt scara 2 si 3 pt plata furnizorilor
Daca ati fi citit atent ce v-am scris ati fi inteles, dar mai scriu o data, cu cele aflate nou de la Dv, acum:
1. Faceti adunare generala pe sc 2 si 3 sde constituire asociatie de proprietari: abordati subiectul infiintarii asociatiei separat de ceea ce se petrece la sc.1. Nu mai priviti in gradina lor, ci in gradina Dv. pentru ca va asteapta o munca grea pana va veti vedea asociatie de proprietari
- incepeti cu a va lua avizele de la furnizori
- redactati statutul asociatiei, acordul de asociere, actul de constituire si PV al adunarii generale de constituire unde va alegeti comitetul, presedintele, comisia de cenzori.
Toate aceste drafturi (in care mai aveti si Dv. contributia proprie unde veti crede de cuviinta) plus tabelele anexa la fiecare din documente se gasesc pe internet. Le completati si ele vor constitui dosarul pe care il veti depune la directia taxe si impozite a sectorului de care tineti (daca sunteti din Bucuresti);
Pentru infiintarea asociatiei de proprietari puteti angaja un avocat care sa se ocupe de intocmirea si legalizarea dosarului si de indrumarea Dv. sau va puteti ocupa si singuri (comitetul ales in prima adunare generala)
2. Dupa constituire veti avea o intalnire cu asociatia de la sc.1, cu care prilej impartiti fondurile de rulment, de reparatii, facturile neachitate, practic creantele si debitele. E bine ca la aceasta activitate sa participe o persoana care sa stie ce sa ceara de la asociatia sc. 1 unde s-a tinut evidenta si gestiunea blocului pana la constituirea celor doua asociatii.
5. Cand se va face partajul intre cele doua asociatii se va putea vedea ce locatari au platit cat si din ce facturi. Sigur ca se recupereaza, daca acolo vor fi oameni care stiu despre ce e vorba.