avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz asociatie reparatie terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz asociatie reparatie terasa bloc

buna ziua,
Daca administratia refuza sa mi faca terasa blocului unde pot reclama multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:16, 7 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
spune ca nu sunt bani
Solicitati TOATE raspunsurile DOAR IN SCRIS.
Doar inscrisurile se cos la dosar nu si vorbele spuse intre vecini.
Incercati sa mai cititi si alte raspunsuri pe aceeasi tema, poate mai invatati ceva.
Dati o cautare in forum, ceva de genul -Hidroizolare terasa bloc - si o sa gasiti mai multe discutii pe aceasta tema.

Dvs. ziceti:
Daca administratia refuza sa mi faca terasa blocului unde pot reclama....

Adica, blocul este a unora si terasa este doar a dvs.?
Mai stau si alti proprietari la ultimul nivel? Incercati sa va uniti efortul de a convinge com. ex. ca trebuie sa repare terasa - desigur nu acum, si ca banii sunt in buzunar la proprietari. La toti cei de pe scara dvs.
Cum v-am spus, acum nu se pot face reparatii, dar macar sa incepeti sa strangeti bani...

Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa se imparta costurile reparatiei terasei? amotida amotida In incercarea de a ajuta pe o matusa ce locuieste la ultimul etaj, cu hidroizolatia terasei blocului ce necesita reparatie, lovindu-ma practic de aceleasi si ... (vezi toată discuția)
Mansardare terasă bloc NeluAlda NeluAlda Bună ziua, Am o nelămurire privind reparaţia hidroizolaţiei blocului. De 20 ani asociaţia de proprietari nu a efectuat reparaţii ale imobilului. În ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc la bloc la ultimul etaj si am infiltratii ... schiopuion schiopuion Buna ziua locuiesc la bloc la ultimul etaj si am infiltratii de pe terasa am gasit o firma care executa lucrari la terase blocuri si va rog daca ma paoate ... (vezi toată discuția)