avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mansardare terasă bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mansardare terasă bloc

Bună ziua,
Am o nelămurire privind reparaţia hidroizolaţiei blocului. De 20 ani asociaţia de proprietari nu a efectuat reparaţii ale imobilului. În urmă cu aproximativ 25 ani locatarii au realizat o şarpantă ( fără autorizaţie) peste terasa blocului, şarpantă acoperită cu plăci de azbociment care în decursul anilor s-au deteriorat, apa infiltrându-se la etajul 4. După mai multe sesizări preşedintele asociaţiei a găsit modul de remediere: înstrăinarea terasei pentru mansardare contra anvelopare imobil, zugrăvire scări şi tânplărie termopan casa scării.
Unul dintre proprietarii de la et.4 nu este de acord. Care este modalitatea legală de reparare a hidroizolaţiei?
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:08, 29 Aprilie 2016
Hidroizolatia se repara, adica se cheama firmele care stiu sa faca asta, se alege dintre oferte una si apoi se strang bani de lucrare, daca nu aveti inca un fond de reparatii.

Nu se face mansardare care ar complica lucrurile si mai mult pe langa faptul ca ar trebui sa faceti niste actiuni in justitie mai inainte de asta ca sa se poata vinde terasa. Oricum nu se poate vinde daca nu toti proprietarii sunt de acord.
Cititi pana la sfarsit si topicul pe aceeasi tema din fruntea sectiunii noastre cu tema Daca se poate vinde proprietatea comuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundaţie de pe acoperiş ghiaurana ghiaurana Sunt proprietara unui apartament la parterul unui bloc cu o singură scară, la care acoperişul nu a fost reparat de ani buni, aşa încât, la fiecare ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa se imparta costurile reparatiei terasei? amotida amotida In incercarea de a ajuta pe o matusa ce locuieste la ultimul etaj, cu hidroizolatia terasei blocului ce necesita reparatie, lovindu-ma practic de aceleasi si ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc anca0704 anca0704 Buna ziua. Stiu ca s-a tot discutat pe tema aceasta, dar am o nelamurire: recuperarea banilor in cazul reparatiei unui acoperis de bloc se face doar in cazul ... (vezi toată discuția)