avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calitatea de coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calitatea de coasigurat

am pus zilele trecute intrebarea cum poate ajunge sotia coasigurat ,tin s precizez ca nu sunt angajat ,dar platesc cas ,in cazul asta se poate sau nu sa beneficieze de calitatea de coasigurat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:33, 8 Ianuarie 2016
In general , articol este foarte bun si de aceea l-am recomandat si nici nu am facut comentarii despre continutul acestuia.
1. Dvs. ati scris:
Coasigurații scapă de plata CASS.

2. Chiar daca este parte componenta dintr-un titlu de articol aceasta exprimare nu este corecta pentru ca niciodata coasiguratii nu au platit contributie la sanatate deci nu au cum sa fie acum scutiti de aceasta plata pe care nu au efectuat-o niciodata.

3. Sunt de acord ca articolul este bun dar "scaparea" de care am amintit poate deruta pe cititori si rolul nostru, al consultantilor, este sa dam informatii corecte si nu citate luate ca atare, fara sa le verificam si sa le corectam daca este cazul.
Ceea ce am scris este parte din titlu articolului si , pana la postarea mea in topic, nu vad sa fi scris vreun consultant problemele care le ridica. Oare de ce?
1. Asta am spus si eu ca este o parte dintr-un titlu de articol pe care l-ati redat fara sa va dati seama ca este gresit exprimat.

2. - In afara de mine nici un consultant nu a spus ca este vorba de o eroare de exprimare.
- Nu toti consultantii ne pricepem la toate domeniile asa ca nu vad de ce trebuia sa comenteze neaparat cineva dintre consultanti cele scrise in editorial.
- Nu este obligatoriu sa comentam editorialele.
- Daca as fi comentat sunt sigur ca nu as fi primi raspuns de la autor.
Incercati sa nu mai extrapolati ceea ce scriu, intrucat nu toate raspunsurile sunt plauzibile.

Daca se dorea sa se faca aprecieri la adresa acestui articol se putea face, asa cum s-a mai facut si nu numai dupa ce am postat eu.

:wave:

Alte discuții în legătură

Sistemul de coasigurat gieadaniela gieadaniela Buna seara Am fost in sistemul de coplata pentru ca sotul meu avea servici. Acum sotul meu este in somaj si as vrea sa stiu daca mai figurez coasigurat si ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate vulpita24 vulpita24 Buna ziua anu trecut lucram la o firma si pana anu asta mai exact pana luna trecut am avut asigurare de sanatate acum nu mai deoarece nu mai lucrez.Am fost ... (vezi toată discuția)
Cnas vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Daca sotul este pensionat de boala gr.2 si sotia este casnica,ea are dreptul sa primeasca card de sanatate?va multumesc. (vezi toată discuția)