viqua a scris:
Garantie 600 lei? Ciudat. Mai ales ca nu s-a intocmit nici un contract pentru suma de 600 lei. Chiria in avans nu este garantie ci platita chiria, cum se si numeste, in avans. Deci suma principala este de 600 lei-garantie. Adica nimic. Un risc mare pentru proprietar.
Ce-ți mai place să vorbești în necunoștință de cauză!
Păcat că nu pot să-ți atașez poza contractului dintre parți și agenția imobiliară să fi văzut că am dat 1200 lei ce reprezintă chiria anticipată pe 2 luni+ 600 separat, pentru garanție care se stipulează că mi-o va da atunci când voi pleca! Dar nu încerc să te conving eu pe tine. Că nu de asta sunt aci!
Denunț-ul la FISC ar fi tocmai că refuză să îmi facă contract! Cât despre eventuala mărire a chiriei, nu are cum să o facă pe 4 pereți fără niciun fel de dotări... totul vechi ca pe vremea lui străbunica!
PS. am primit un răspuns acum 5 minute în urmă de la avocatul meu ce mi-a spus că oragul fiscal nu îmi face nimic mie dacă denunț proprietarul pentru faptul că nu mi-a făcut contract de închiriere și nici nu dorește să facă asta, dar vrea bani mai mulți să îi intre în buzunar!
Închideți acest subiect, deoarece am primit răspuns la el din afara site-ului! Și am primit exact răspunsul la întrebarea mea!
Vă mulțumesc!