avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut Buletin.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut Buletin.

Salut,mă numesc Gabriel şi mi-am pierdut defapt mai degrabă rătăcit buletinul având nevoie de el acum 2 sau 3 zile aş dori să ştiu ce trebuie să fac pentru a face unul nou şi dacă trebuie să merg şi la poliţie sau nu.Mulţumesc aştept răspuns.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:00, 8 Ianuarie 2016
Daca doar l-ati ratacit mai cautati, poate il gasiti. Daca nu, veti merge la serv.de evidenta a persoanelor de la locul dvs.de domiciliu pentru a solicita si obtine un nou act de identitate. Nu trebuie sa mergeti si la politie decat daca banuiti ca actul va fost furat. Daca ulterior dupa ce primiti actul nou il veti gasi pe cel vechi sa stiti ca acela este nul de drept si sunteti obligat a-l preda la ghiseul serv. de evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin si certificat de nastere pierdut andrei1111 andrei1111 Am nevoie de ajutor si de niste sfaturi .Acum cateva zile mi sa furat portofelul in care aveam si certificatul de nastere si buletinul. Cum pot sa le refac ? ... (vezi toată discuția)
Dovada politie furt buletin gabi10k gabi10k Buna ziua, Acum cateva saptamani mi s-a furat portofelul cu buletinul in el. Am fost la politie si l-am declarat furat urmand sa ma intorc dupa dovada ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate expirat ghabriela ghabriela Bunicii mele i s-a eliberat un buletin in anul 1968 pe care s-a mentionat ca expira in 1978. Acesta nu a fost preschimbat niciodata. Ce efect are acest lucru ... (vezi toată discuția)