avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua. Va rog daca se poate sa m-a ajuta-ti. Am avut o societate in 2011-2012. Respectiva societate a avut oarece activitate. Am plecat din tara in 2013 si un anumit individ a cerut insolventa acesteia. Corespondenta a primit-o mama mea in varsta de 73 ani si nu m-a informat exact despre situatie. Sa aprobat intrarea in insolventa apoi in falimeht Se mai poate cere o revizuire a caului mai ales ca pot demonstra ca cererea de intrare in insolventa nu a fost justificata?
Cel mai recent răspuns: Kia-Juridic , utilizator 16:51, 8 Ianuarie 2016
Teoretic da, dacă puteți demonstra că există motive temeinic justificate pentru a fi repus în termenul de recurs față de Sentința de deschidere. Puteți încerca.
Potrivit legii, a expirat termenul in care puteati contesta cererea de deschidere a procedurii insolventei/falimentului. Puteti sa incercati sa formulati o cerere de repunere in termen insa sansele de a fi repus in termenul de contestare a cererii de insolventa sunt destul de mici. Este necesar sa dovediti ca procedura de citare nu a fost legal indeplinita, reprezentantul legal al societatii Dvs. neluand la cunostinta de cererea formulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)
Contestatie la cererea de deschidere a procedurii de insolvente peste termen sorina.scurtu sorina.scurtu Puteti sa-mi spuneti, va rog daca in situatia formularii unei contestatii la cererea de deschidere a procedurii insolventei ulterior termenului de 10 zile ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere masa credala anjinsan anjinsan Buna Ziua, Se formuleaza o cerere de admitere a creantei la care sunt atasate toate documentele justificative, inclusiv un raspuns la un interogatoriu al ... (vezi toată discuția)