Buna ziua.As dori sa stiu daca pot obtine custodia exclusiva a minorului.Noi fiind div din 2012 si avem custodie comuna.El fiind obligat sa plateasca pensie de intretinere.ACUM este casatorit si plecat din tara,eu as dori sa plec cu fata din tara dar daca avem custodie comuna se poate?Ce ma sfatuiti?Nu plateste pensie si se NU intereseaza de minora.
Pai unde il poate cauta fata daca nu are un numar de telefon o adresa?si tot timpu am incercat ca fetita sa vb cu el stie ca e tatal ei .dar atata timp cat el nu arata nici un interes fata de ea?Ea nu l-a mai vazut de 2011 noi divortand din 2012.Daca el a fost in stare sa o blocheze pe facebook ptr ca a scris un comentariu la o postare.cand el posteaza poze cu copii sotiei lui nu intreaba nimeni cum se simte ea cand vede toate astea.atunci unde este interesul tatalui fata de ea?Tot timpu o minte.Nu sunt deajuns atatea probe?
Stimata d-na, ca sa demonstrati ca fostul sot nu se intereseaza de copil, trebuie sa aduceti probe in acest sens. Numai ca spuneti d-voastra sau unul-doi, martori, nu o sa convinga instanta. Asadar, mesajul d-nei Martonze din 9 ianuarie este cel mai de urmat in cazul acesta.
I-ati facut plangere la Politie pentru abandon in privinta faptului ca nu a platit pensia?
Trebuie sa demonstrati ca l-ati contactat (pe diferite canale: mesaj telefonic, mail sau pe facebook), solicitandu-i acordul in diferite spete si ca nu ati primit niciun raspuns.