avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata cote intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata cote intretinere

Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
Platesc luna de luna intretinerea la asociatie . Refuz insa sa platesc sumele pe care ei le trec la rubrica restante si penalizari deoarece acestea nu au sustinere legala. ( s-a efectuat o expertiza si s-a dovedit ca aceste restante nu sunt reale) . Asociatia refuza orice dialog, orice cerere. IIntrebarea mea este: Sa platesc in contul Asociatiei de acum incolo cat imi revine de plata deoarece in prezent ei scriu pe chitanta " restante plus penalizari " dupa care eu contest restantele si penalizarile la Primarie luna de luna si instiintez ca am achitat numai ceea ce imi revine de plata sau sa platesc in continuare la Asociatie?
Asociatia a primit avertisment si de la Primarie si de la politie. Situatia tine de 4 ani. In acesti 4 ani ei nu m-au dat in judecata pt recuperarea restantelor in schimb eu am platit respectiva expertiza. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:12, 5 August 2009
@elga50,
Aproximativ, incepeti sa va departati de realitate... Nu cititi "normativele"?
Oare ce normative sa citesc sa ma apropii mai mult de realitate ?
Normativele pe care trebuie sa le citesti sunt "normativele". Credeam ca continui o gluma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizarea penalizarilor??este posibil asa ceva? BabyBlue9012 BabyBlue9012 Buna seara, Va scriu in speranta ca cineva ma poate lamurii in legatura cu problema pe care o avem. Tatal meu a fost ramas in urma cu plata intretinerii,o ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere prin contul bancar al asociatiei bizman bizman La plata intretinerii prin contul bancar al asociatiei se mai taie chitanta de catre asociatie? (vezi toată discuția)
Ordine achitare intretinere si folosirea banilor achitati de catre asociatie NarcisVN NarcisVN Bună ziua. M-am înregistrat pe site pt. că am nevoie de ajutor. Am o restantă la întreținere din august pană în decembrie anul curent 2016. Am achitat ... (vezi toată discuția)