Cum pot sa scot daunele morale de la angajator ? Daca am solicitat acest lucru pe parcursul procesului de fond, dar instanta a respins pe motiv ca nu am solicitat la primul termen ? Pot sa mai solicit ulterior cumva aceste daune fara sa platesc taza de timbru ? Eventual in cadrul unei actiuni avand ca obiect cerere de suspendare provizorie a executarii sentintei date pe fond, deschis de angajator ? Sau sa deschid un alt proces de litigiu de munca eventual referitor la desfiintarea postului pe care s-a dispus reincadrarea ? Am sanse ? :-/
Multumesc mult. Ei stiam eu ca pana la urma tot tu o sa ma lamuresti. :"> Dar nu stiam ca poti sa nu platesti taxa de timbru. Abea am aflat si eu acum de modificarea de mai sus. Deci actiunea pt daune morale este scutita de taxa de timbru in litigiile de munca nu ? Si o pot deschide acum ? Chiar daca este faza de recurs ? Sau trebuie sa astept finalizarea procesului si obtinerea hotararii definitive si irevocabile ? :sorry: :-/ Un model se poate ? :D
Daune morale
luminita savu
Buna ziua!
In cazul in care se constata nelegalitatea si netemeinicia unei decizii de concediere prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, se ... (vezi toată discuția)