avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... atributiile consilierului juridic angajat la Somaj
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

atributiile consilierului juridic angajat la Somaj

cine imi poate spune in linii mari care sunt atributiile unui c.jr in cadrul oficiilor de somaj ?
si la cat poate ajunge salariul pt un asemenea post ?
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 07:56, 29 Iulie 2009
Pisi Mia a scris:

ENGFULL a scris:

cine imi poate spune in linii mari care sunt atributiile unui c.jr in cadrul oficiilor de somaj ?
si la cat poate ajunge salariul pt un asemenea post ?

Atributiile sunt aceleasi la toti consilierii juridici, indiferent de domeniul in care lucreaza.
In ce priveste salariul, vezi grila de salarizare din OUG 115....salarizarea in sectorul bugetar.

OUG 115 pe ce an , ca eu am gasit 115 / 2004 care se refera la privind salarizarea ºi alte drepturi ale personalului contractual din unitãþile sanitare publice din sectorul sanitar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota interna elidora elidora Pot refuza sa primesc o nota interna? Si poate juristul sa primeasca si atributii de casier incasator? Din lipsa de personal,o zi pe saptamana suntem ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic angajat la srl dar fara sa fie admis in ccj Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Dat fiind ca C.O.R.-ul nu mai contine \"jurist\", ci doar \"consilier juridic\", o persoana care a absolvit dreptul si doreste sa fie angajat la un SRL, poate ... (vezi toată discuția)
Este valabila atestarea unui consilier juridic? Carmen91 Carmen91 Consilierul juridic poate atesta o ,, Declaratie de asociat si administrator? \" De ce Judecatori de la ORC Ilfov nu fac diferenta de asa ceva si cei de la ... (vezi toată discuția)