avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat

nepoatei mele i-a expirat buletinul cand a facut in august 18 ani a incercat o matusa sa ii faca buletiul dar nu s-a putut ca ea a pierdut certificatul de nastere,ea este nascuta in maramures are domiciliul in mures com batos si cand avea 17 ani si-a pierdut parinti-au decedat- si apoi a venit in jud brasov la o matusa ,aceasta matusa a incercat sa-i faca buletinul dar nu a putut ca a pierdut certificatul,vrem sa stim de unde poate scoate certificatuul sa isi poata faca buletinul si o alta mutatie
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2016
ELLADEEA, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaiSi , utilizator 22:12, 12 Ianuarie 2016
Da, asa e, nu am luat in considerare asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere perse perse In urma pierderii unui certificat de nastere,cum se poate si unde recupera acest duplicat? De ex: nascut in Brasov,dar crescut in Onesti,acum are sederea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. care sunt pasii de urmat in cazul in care am buletinul ... Ramona198537 Ramona198537 Buna ziua. Care sunt pasii de urmat in cazul in care am buletinul pierdut si certificatul de nastere pierdut? As vrea sa mi le fac pe amandoua. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum pot obtine un duplicat dupa un certificat de nastere furat? baniasana baniasana Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urm. problema: am o matusa de 83 de ani care locuieste singura intr-o gars. la parter in sect 3 ... (vezi toată discuția)