avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie pentru deschiderea unei pensiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie pentru deschiderea unei pensiuni

Buna ziua,daca mi-as lua o casa la tara,si as renovao,i-as face o masarda,sa pot locui eu cu familia si sa mai primesc si turisti,in 2,3 camere.Tinand cont ca satul este intr-o zona de munte si la 19 km de oras.Mi-ar trebui autorizatie?sau ceva acte anume?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: flory84 , utilizator 18:09, 1 August 2009
Daca vreti sa faceti agroturism va trebuie obtinrea unor autorizatii, dar daca o tineti doar pentru familie nu. Orice pensiune ,chiar si cu capacitate mica nu poate functiona deacat cu autorizatie de functionare,eventual luati fonduri de la SAPARD pentru dezvoltarea turismului in zona.
va multumesc pentru raspuns
am fost in iarna la o pensiune unde locuia si proprietaru cu familia la parter,iar la cele 2 etaje erau amenajate camere cu baie proprie,la asa ceva ma gandeam si eu.acum ne mai gandim.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2009
flory84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de protectie la incendiu de la isu big_savu big_savu Buna ziua, in cazul unui apartament cu 4 camere, de 90 mp, este nevoie de obtinerea autorizatiei de protectie la incendiu sau in urma hotararii de guvern de ... (vezi toată discuția)