avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura angajata gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura angajata gravida

Care este procedura si documentatia pe care angajatorul trebuie sa o intocmeasca cand o angajata anunta ca este gravida?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 26 Ianuarie 2016
DSP ar putea fi anuntata in masura in care medicul de medicina muncii si ITM considera ca este cazul (ex: in cazul existentei unor bacterii si alti agenti patogeni in unitate).
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Daca aduce o adevrinta de la medic pt reducerea programului la 6 ore, cum se procedeaza? Ce documentatie se intocmeste? Se notifica ITM din nou?
Multumesc
Se va intocmi act aditional de modificare a timpului de munca. Modificarea se va opera in REVISAL, in termen de 19 zile lucratoare de la data modificarii.
Dar angajatorul nu e obligat sa-i platesca 8 ore, chiar daca lucreaza 6? Se modifica in revisal?
Drepturile salariale nu-i sunt afectate , iar in REVISAL se va opera numai modificarea timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model raspuns angajator la instiintare sarcina Mada.S Mada.S Buna ziua, Exista un model de raspuns pe care angajatorul trebuie sa-l dea la primirea instiintarii privind sarcina unui angajat? Multumesc! (vezi toată discuția)
Protectia maternitatii la locul de munca Octavia Turbatu Octavia Turbatu Dupa parerea mea, intr-o unitate cu multe femei, la prima instruire periodica ar trebui prelucrata oug 96/2003, atat angajatorului cat si lucratoarelor. Se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am 8 săptămâni de sarcina și este posibil sa ... VoicuDeea VoicuDeea Bună ziua, Am 8 săptămâni de sarcina și este posibil sa fie o sarcina toxică. Lucrez într-un spațiu comercial unde programul meu se desfășoară în ... (vezi toată discuția)