avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de lemne din proprietate personala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de lemne din proprietate personala

acum 6luni m-i s-au furat 7 lemne de ese3nta stejar din proprietatea mea , am facut plangere penala la politia locala , cu presupusul faptas, am recuperat 2,5mcubi din cei 13 evaluati, sunt martori care stiucine a luat lemnele, dosarul e intocmit , dar politaiul nu merge cu el mai departe din nu stiu ce motive... spune ca invinuitul nu vrea sa recunoasca, sau el nu isi face datoria... as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac ca sa se miste lucrurile! Cui trebuie sa ma adresez in continuare!!! va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: gheouu , utilizator 10:11, 13 Ianuarie 2016
Solicitati oficial procurorului responsabil sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza
deci vroiam sa spun ca politaiul insarcinat cu dosarul de furt nu l-a inaintat, pentru asta as vrea sa stiu cui ma pot adresa mai departe ca acest militian sa-si faca traba pentru ca el este foarte delasator... mereu imi spune ca o sa mearga la procuror dar nu se duce... o fi corupt? sau poate mituit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am si eu o problema..anul trecut mia spart casa au ... Atai Atai Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa ... (vezi toată discuția)
Politist corupt RCristofor RCristofor Buna seara,am si eu o nelamurire si sunt sigur ca aici voi fi indrumat corect. Acum doua luni de zile vecina care locuieste gard in gard cu mine, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Furt tichete de masa anutzelu anutzelu Buna seara! As dori sa stiu cum pot proceda in urmatoarea situatie:in cursul zilei de azi mi-au fost furate din masina tichete de masa in valoare de 400 ... (vezi toată discuția)