acum 6luni m-i s-au furat 7 lemne de ese3nta stejar din proprietatea mea , am facut plangere penala la politia locala , cu presupusul faptas, am recuperat 2,5mcubi din cei 13 evaluati, sunt martori care stiucine a luat lemnele, dosarul e intocmit , dar politaiul nu merge cu el mai departe din nu stiu ce motive... spune ca invinuitul nu vrea sa recunoasca, sau el nu isi face datoria... as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac ca sa se miste lucrurile! Cui trebuie sa ma adresez in continuare!!! va multumesc !!!
deci vroiam sa spun ca politaiul insarcinat cu dosarul de furt nu l-a inaintat, pentru asta as vrea sa stiu cui ma pot adresa mai departe ca acest militian sa-si faca traba pentru ca el este foarte delasator... mereu imi spune ca o sa mearga la procuror dar nu se duce... o fi corupt? sau poate mituit?
Politist corupt
RCristofor
Buna seara,am si eu o nelamurire si sunt sigur ca aici voi fi indrumat corect. Acum doua luni de zile vecina care locuieste gard in gard cu mine, in urma unei ... (vezi toată discuția)