As dori sa stiu cum pot proceda in urmatoarea situatie:in cursul zilei de azi mi-au fost furate din masina tichete de masa in valoare de 400 ron.cum pot eu proceda in continuare pentru a putea "urmari" daca se folosesc acele tichete pentru a putea prinde faptasul?ce trebuie facut si cui trebuie sa ma adresez?
va adresati cu o plangere scrisa politiei pentru a reclama in primul rand spargerea autotursmului si in declaratia pe care o dati precizati si sustragerea tichetelor de masa
Problema este ca masina nu a fost sparta.Din greseala am uitat portbagajul descuiat si pe acolo a intrat si mi-a furat tichetele de masa.Am fost la politia din localitatea respectiva(nu eram la mine in localitate) si cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa le spun cine e hotul altfel ei nu au ce face.pot face plangere la o alta politie decat cea din localitatea respectiva?
trebuie sa depuneti o plangere scrisa la politia de pe raza careia s-a comis furtul (indiferentde ce spune politaiul de acolo....probabil dansul doreste ca dvs sa ii usurati munca cat mai mult) in sensul ca la data x fiiind pe raza localtitatii y , vi s-au sustras din masina mai multe incrisruri printre care si bonurile de masa. adica furt in toata regula.
dvs investiti acea politie cu o plangere pentr furt iar dansii sunt obligati sa desfasoare activitatile necesare pentru rezolvarea acesteia.
din punctul meu de vedere daca masina nu v-a fost sparta si v-au fost sutrase numai bonurile de masa...e mai mare daraua decat ocaua sa incepeti ceva ca sa aflati cine v-a furat.
fiind o localitate mica din cate expuneti dvs, cred mai repede aflati dvs cine v-a furat decat politia, dar decizia va apartine. pe cale legala singura optiune este plangere la politie pt furt.
mult succes!
Cum se procedeaza?
vrica
Stimati Domni si Doamne
In data de 26 Aprilie 2008 mi s-a furat Cartea de identitate cardul de salariu si talonul de pensie precum si tichetele de calatorie ... (vezi toată discuția)