avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Art. 28 Codul consumului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Art. 28 Codul consumului

o firma de host ma refuza acum pentru ca am solicitat schimbarea webhostului deoarece primeam diferite atacuri iar ei spuneau ca sunt de la mine. Acum refuza complet folosirea servicilor in acest caz se poate aplica legea "Se interzice refuzul vanzarii unui produs sau prestarii unui serviciu catre un consumator fara un motiv justificat conform prevederilor legale in vigoare." #-o

Alte discuții în legătură

Transport persoane refuza servicii (exemple motive) Cratii Cratii Bună. O firmă de transport de persoane care are mai multe curse între orașe în fiecare zi, poate refuza să presteze serviciul unui client? În ... (vezi toată discuția)
Am intrat intr un magazin de haine de copii iar vânzătoarea ... Eveline3333 Eveline3333 Am intrat intr un magazin de haine de copii iar vânzătoarea care este si patroana locului , văzând ca pun mana pe o rochița de fetita, imi spune ca daca ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa-mi aleg clientii? emmiv2008 emmiv2008 Buna seara. am o pizzerie cu livrare la domiciliu si am o intrebare: eu am dreptul sa-mi aleg clientii? ca ex: am un client care are o obiectie de fiecare ... (vezi toată discuția)