avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Transport persoane refuza servicii (exemple motive)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Transport persoane refuza servicii (exemple motive)

Bună.

O firmă de transport de persoane care are mai multe curse între orașe în fiecare zi, poate refuza să presteze serviciul unui client?

În codul consumatorului, Art. 28 scrie:
"Se interzice refuzul vânzării unui produs sau prestării unui serviciu către un consumator fără un motiv justificat conform prevederilor legale în vigoare."

Ce înseamnă "motiv justificat"? Ați putea să-mi dați exemple?

Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
Cratii, utilizator

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa-mi aleg clientii? emmiv2008 emmiv2008 Buna seara. am o pizzerie cu livrare la domiciliu si am o intrebare: eu am dreptul sa-mi aleg clientii? ca ex: am un client care are o obiectie de fiecare ... (vezi toată discuția)
Selectare clienti in cazul unui magazin (drepturile consumatorului) Soricutza Soricutza as avea si eu o intrebare: un magazin poate sa isi selecteze clientii?poate sa restrictioneze accesul anumitor persoane in incinta acestuia mai ales daca nu ... (vezi toată discuția)
Am intrat intr un magazin de haine de copii iar vânzătoarea ... Eveline3333 Eveline3333 Am intrat intr un magazin de haine de copii iar vânzătoarea care este si patroana locului , văzând ca pun mana pe o rochița de fetita, imi spune ca daca ... (vezi toată discuția)