avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am intrat intr un magazin de haine de copii iar ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am intrat intr un magazin de haine de copii iar vânzătoarea ...

Am intrat intr un magazin de haine de copii iar vânzătoarea care este si patroana locului , văzând ca pun mana pe o rochița de fetita, imi spune ca daca nu sunt cu copilul sa probeze produsul , nu o sa mi l vândă, pe motiv ca ulterior as veni cu el la schimb, si mi a zis sa nu
ma mai uit la marfa ei si sa ies afara din magazin, pe motiv ca are dreptul sa isi aleagă clientii
Evident ca doresc sa ii fac plângere, pentru ca m am simtit extrem de umilita si ofensata si nu imi vine nici acum sa cred ce comportament a putut sa aiba aceasta doamna

Spuneti mi va rog cui sa ma adresez?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 19:23, 17 Decembrie 2022
Buna seara!
Codul consumului, art. 28:
Se interzice refuzul vânzării unui produs sau prestării unui serviciu către un consumator fără un motiv justificat conform prevederilor legale în vigoare
Faceti reclamatie la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat afara din magazin pentru ca este un fost angajat uncetatean28 uncetatean28 Este legal sa afisezi ca magazinul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela? si daca da, te poate da afara din magazin doar pentru ca esti un fost ... (vezi toată discuția)
Dreptul de selectare a clientelei marsi marsi Buna ziua, As dori sa stiu daca un magazin isi poate rezerva dreptul de a selecta clientela si pe baza a carui motiv? Daca ai fost intr-un magazin de mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin ... 1Iuliana30 1Iuliana30 Buna ziua! Am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin random, achitata integral, mai mult convinsă de către vanzatoare, dar îmi asum ca este ... (vezi toată discuția)