avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat handicap

buna ziua.As dori sa stiu de ce pentru un bolnav de boala parkinson forma rigido akinetica grad 4, bci,dementa in cadrul boli parkinson,in trecut cu o tentativa suicidara ,poliartroza,sch de hipodebit cerebral, bolnav pentru care comisia a venit acasa nu i sa acordat doar un grad accentuat fara drepet de insotitor sau indemnizatie.Mentionez ca pe referatul medical a medicul specialist a mentionat la rubrica de obs ca are nevoie de insotitor . Cand am mentionat acest fapt raspunsul lor a fost ca toti medici specifica acest fapt acolo si ca nu conteaza in fond ce se scrie in referat si ca ar fii trebuit sa se specifice la rubrica diagnostic ca este neputincios.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:52, 13 Ianuarie 2016
Daca apreciati netemeinica decizia comisiei de expertiza medicala persoane cu handicap,
aveti dreptul sa formulati contestatie la comisia medicala superioara de expertiza persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

un bolnav cu schizofrenie are dreptul la un insotitor? ganditor ganditor sora unei cunostinte este diagnosticata cu schizofrenie este pensionata de boala ,necesita ingrijire pentru a urma tratamentul va rog sa imi spuneti are ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Tatal meu are diagnosticul de DEMENTA IN BOALA ALZHEIMER CU DEBUT TARDIV MMS - 22 PCT, si as vrea sa stiu daca cu acest diagnostic ar avea ... (vezi toată discuția)
Este corecta incadrarea in grupa de handicap accentuat a unei persoane paralizate? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In urma cu 4 ani si 4luni bunica mea,de 78 ani (impliniti pe 08.07.2012), a suferit un accident vascular cerebral in urma ... (vezi toată discuția)