Am o prietena care ar dori sa mi incredinteze mie cei 2 copii ai ei . Sub ce forma o putem face si ce conditii trebuie sa indeplinim amandoua? Mentionez ca ea nu vrea sa ii dea spre adoptie .
Copii au ceva probleme de sanatate si nu pot actiona in nici un fele fara mama , care nu i la dispozitia mea cand am nevoie sau cand este necesar . Si apoi " formele oficiale " nu ma intereseaza nu vreau un castig de pe urma lor ci vreau sa i pot ajuta in mod concret si pt asta vreau sa stiu exact unde trebuie sa merge sa spunem intentia noastra .
Puteti, contactati directia de protectie a copilului sau asociatii care va pot ajuta referitor la procedura. Va trebuie atestat si, eventual, o perioada sa fi stat cu copiii... verificati conditiile si vedeti daca sunteit ok.
Cred ca se face referire la atestat de asistent maternal , poate e o solutie. Sa verificati ce conditii sunt necesare pt acesta, sau pt a lua copii prin forma aceasta.
Minori
camy_jon
Buna ziua,
Va povestesc o situatie reala si as vrea sa ma sfatuiti cum sa procedez pt a putea ajuta o batranica.
2 copii minori( fetita are 10 ani si ... (vezi toată discuția)