avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare- încredințare minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare- încredințare minori

Am o prietena care ar dori sa mi incredinteze mie cei 2 copii ai ei . Sub ce forma o putem face si ce conditii trebuie sa indeplinim amandoua? Mentionez ca ea nu vrea sa ii dea spre adoptie .
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 12:12, 14 Ianuarie 2016
Copii au ceva probleme de sanatate si nu pot actiona in nici un fele fara mama , care nu i la dispozitia mea cand am nevoie sau cand este necesar . Si apoi " formele oficiale " nu ma intereseaza nu vreau un castig de pe urma lor ci vreau sa i pot ajuta in mod concret si pt asta vreau sa stiu exact unde trebuie sa merge sa spunem intentia noastra .
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
mihaelaghermanescu, utilizator
Puteti, contactati directia de protectie a copilului sau asociatii care va pot ajuta referitor la procedura. Va trebuie atestat si, eventual, o perioada sa fi stat cu copiii... verificati conditiile si vedeti daca sunteit ok.
Multumesc pt raspuns . O zi buna .
Cred ca se face referire la atestat de asistent maternal , poate e o solutie. Sa verificati ce conditii sunt necesare pt acesta, sau pt a lua copii prin forma aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori camy_jon camy_jon Buna ziua, Va povestesc o situatie reala si as vrea sa ma sfatuiti cum sa procedez pt a putea ajuta o batranica. 2 copii minori( fetita are 10 ani si ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru îngrijire copil Geani Cati Geani Cati Bună ziua .Fiică mea urmeaza sa nască si nu poate beneficia de concediu de îngrijire copil pentru ca nu a lucrat .Problema este acest copil din pacate nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori nelu72 nelu72 as dori sa stiu si eu cum pot obliga mama copiilor mei minori sa revina in tara pentru a se ocupa de cresterea si educarea celor doi copii minori ai ... (vezi toată discuția)