avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie sifonarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie sifonarie

in afara autorizatiei sanitare ce alte autorizatii ar mai putea fi necesare pentru activitatea de imbuteliere apa potabila carbogazoasa/sifon ?

Cel mai recent răspuns: ContSters56278 , utilizator 15:23, 29 Iulie 2009
Se aplica procedura simplificata de autorizare, ceea ce inseamna ca in urma declaratiei Dvs. pe propria raspundere cum ca indepliniti cinditiile necesare si suficiente in vederea functionarii - registrul comertului va emite CERTIFICAT CONSTATATOR. Acesta tine loc de autorizatie de functionare si nu este nevoie separat de vreo autorizatie sanitara.
Documentandu ma pe programul de legislatie am gasit urmatoarele:

Potrivit Procedurii de autorizare sanitara a functionarii comerciantilor aprobata de Hotararea 573/2002 (actualizata) pentru activitatile CAEN prevazute la punctul II din anexa 2.1 (printre care se afla si codurile CAEN (vechi ) 1598 si 1599 care dupa noul CAEN au devenit 1107 ), DSPJ va efectua evaluarea in vederea autorizarii (art.3 alin 1).

La alin 2 al art.3 este prevazuta situatia expusa de dumneavoastra "pe baza declaratiei pe proprie raspundere" ptr.activitatile CAEN prevazute la punctul I din anexa 2.1 a Procedurii.

S-a modificat ? :-/ programul meu e "batran" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii incarcat sifoane gianina78 gianina78 Buna ziua! Ce autorizatii si avize, caen, sunt necesare pentru imbutelierea de sifoane(incarcat sifoane cu instalatie proprie)? (vezi toată discuția)
Autorizare dsv magazin Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Pentru un magazin mixt care vinde si produse lactate si preparate carne, alte produse alimentare, trebuie autorizatie DSV? Separata? Nu e inclusa in ... (vezi toată discuția)
Firma noua vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)