avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare DSV magazin
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare DSV magazin

Pentru un magazin mixt care vinde si produse lactate si preparate carne, alte produse alimentare, trebuie autorizatie DSV? Separata? Nu e inclusa in autorizatiile primite la infiintarea intreprinderii individuale de la registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 15:01, 3 Decembrie 2015
Pt comercializarea carnii ( caen 5222) va trebuie autorizatie DSV. Lista cu activitatile care necesita autorizare DSV o gasiti in Hotărârea 573/2002 pentru aprobarea procedurilor de autorizare a funcţionării comercianţilor., anexa 3.1, II. Activităţi supuse autorizării sanitare veterinare
Va trebuie chiar implementarea în unitate a procedurilor operaţionale standard de sanitaţie (SSOP), a planului pentru analiza riscului (HACCP), a programului de autocontrol şi a regulilor de bună practică (GMP);
e vorba de un magazin de cartier, care are si o vitrina frigorifica in care sunt niste salamuri, un sortiment de muschi, niste cremvusti. in plus cascaval, lapte ambalat la cutie, iaurt si sana.
ca la orice magazin micut.
e intreprindere individuala, cod caen 4711 - comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimenrtare, bauturi si tutun.
deci nu vinde carne neprelucrata, ca la macelarie, doar preparate.
chestia e ca magazinul l-am deschis, si habar nu am avut ca imi trebuie si autorizatia asta.
deci trebuie, sau nu?

mama lor de hartoage...


Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
Eduard Ciprian Slai,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizari magazin burdusel liviu burdusel liviu Pentru un magazin mixt este neaparat nevoie de autorizare DSV si DSP? Daca eu sunt administratorul fimei si unic asociat , fata mea are voie sa vinda la ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Preparare cafea adriana-ioana adriana-ioana Buna ziua, Am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si ... (vezi toată discuția)