avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce inseamna decizie?? ce inseamna dispozitie ?? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce inseamna decizie?? ce inseamna dispozitie ?? ...exemple....model??

sun director la o institutie si am mari probleme cu angajatii??care sunt mijloacele scrise de comunicare cu angajatii daca verbal nu ma pot intelege cu ei??sau mai exact invatati-ma cum sa scap de ei care sunt pasii??cum sa scap de cei cu care nu ma inteleg ca doar nu o sa-i dau afara pe toti...dar cu exemple daca se poate..........cand se da un avertisment sris...cum se da ...ce trebuie sa contina .......multumesc!

raspuns pe scurt
1.decizie reprezinta o hotarare..
decizia trebuie sa fie prin continutul ei concisa ,clara si sa respecte reglementarile legale..
ex .decizie de sanctionare,decizie de angajare,promovare,marire de salariu.etc..
2.dispozitie reprezinta un ordin scris...cu termen de rezolvare a unor promleme..situatii...etc....????:)
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2009
mariakiss, utilizator
nu ma supara si nici nu ma deranjeaza ceea ce mi-ati raspuns...nu e o nenorocire sa spui ca nu stii...mai grav este atunci cand nu stii sa raspunzi...si devii ironic....""obraznic""...
mariakiss:
1. Nu trebuie sa va suparati pe noi. Ce cereti dvs. inseamna timp mult si nu cred ca e cazul.
2. Una e sa raspunzi punctual la o intrebare si alta e sa raspunzi la o intrebare de acest gen.
3. Dupa o perioada de acomodare si de acumulare de cunostinte o sa va vina si dvs. sa radeti cand veti reciti aceasta intrebare.
4. Or fi blocate posturile dar sunt unele fara de care nu se poate, cum ar fi: jurist, inspector resurse umane, contabil etc. Sau or fi servicii externalizate?
5. Va raspundem oricand la intrebari, dar sa fie "serioase".
probabil am cerut cam multe lucruri odata...oricum cel de la resurse umane nu am cum sa il intreb pt ca el imi face cele mai multe probleme si pe el vreau sa il dau primul afara.....multumesc oricum pt amabilitatea de a incerca sa imi dati un raspuns...o seara cat mai placuta!!:)
ricu a scris:

nu as vrea sa fiu obraznic, dar cum de sunteti director daca nici macar atat lucru nu stiti , ce ar fii sa incepeti cu dvs ca probabil ca sunteti primul incompent daca oameni pe care ii conduceti se revolta , probabil au ei motive serioase si nu ar fii rau nici sa mai puneti putin mana pe o carte pe acolo mai scrie cum se conduce o institutie . Daca nu gasiti niciuna reveniti si va recomand una cu placere

nu ma supara si nici nu ma deranjeaza ceea ce mi-ati raspuns...nu e o nenorocire sa spui ca nu stii...mai grav este atunci cand nu stii sa raspunzi...si devii ironic....""obraznic""...multumesc oricum pt amabilitate!
scuzati- ma ptr ca am facut unele greseli de scriere mai sus , Va mai dau un sfat DEZBINA SI CONDUCE
ce am vrut sa spun : vedeti incercati si cu subalterni (sau cu cei care ar vrea sa le ocupe locul celor pe care dvs vreti sa ii dati afara ) dupa cum ii cunosc eu pe romani ei va vor da cele mai bune raspunsuri (apropiati de dvs )cred ca ati inteles mesajul

Alte discuții în legătură

Cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara elvercris elvercris Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o ... (vezi toată discuția)
Trebuie semnate dupa venirea din concediu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui control s-a constatat ca unele Decizii emise de directorul institutiei noastre publice nu au fost semnate si de jurist. 1. - ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata fily fily Buna ziua Timp de 7 ani am lucrat intr-o institutie publica ca si sef serviciu achizitii-administrativ si avem in subordine compartiment achizitii, ... (vezi toată discuția)