sun director la o institutie si am mari probleme cu angajatii??care sunt mijloacele scrise de comunicare cu angajatii daca verbal nu ma pot intelege cu ei??sau mai exact invatati-ma cum sa scap de ei care sunt pasii??cum sa scap de cei cu care nu ma inteleg ca doar nu o sa-i dau afara pe toti...dar cu exemple daca se poate..........cand se da un avertisment sris...cum se da ...ce trebuie sa contina .......multumesc!
raspuns pe scurt
1.decizie reprezinta o hotarare..
decizia trebuie sa fie prin continutul ei concisa ,clara si sa respecte reglementarile legale..
ex .decizie de sanctionare,decizie de angajare,promovare,marire de salariu.etc..
2.dispozitie reprezinta un ordin scris...cu termen de rezolvare a unor promleme..situatii...etc....????:)
Doamna director,
cu toata buna credinta, sfatul meu este urmatorul:
despartiti mesajul dvs. initial in cateva teme majore care va preocupa. (ex: disciplina muncii, avertisment, concediere disciplinara, comunicare in institutie, decizie director, regulament intern, legi aplicabile in...institutia dvs.) si, folosind optiunea de "cautare in forum", cautati pe rand toate problemele care va preocupa. Apoi studiati rezultatele cautarii.
In special pe forumul de dreptul muncii, veti gasi tot ceea ce aveti nevoie sa stiti ca incepator despre orice subiect.
Eu asa procedez cu orice probleme noua.:">
Desi poate sa ia timp, si nu este cea mai serioasa metoda de studiu, este una dintre cele mai eficiente metode de invatare pe care eu le cunosc.
de asemenea, veti descoperi ca nu sunteti sigura care va confruntati cu aceste probleme, ele au mai fost intrebate si solutionate in multe cazuri inainte dvs.
Ceea ce nu gasesc pe avocatnet, incerc sa caut pe google sau pe alte cateva site-uri si forumuri pe care le-am descoperit in timp, si in care am capatat incredere incet incet.
Mai departe, daca nu va lamuriti asa, puteti reveni cu intrebari punctuale.
Va doresc mult succes!
Demisie fortata
fily
Buna ziua
Timp de 7 ani am lucrat intr-o institutie publica ca si sef serviciu achizitii-administrativ si avem in subordine compartiment achizitii, ... (vezi toată discuția)