avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire copie legalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire copie legalizata

Buna ziua, am si eu o intrebare, copia legalizata dupa diploma de bacalaureat depusa la facultate se poate restitui inapoi dupa absolvirea facultatii? Mentionez ca am terminat facultatea si acum i-mi trebuie urgent si diploma de bacalaureat pe care nu o gasesc. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: casiba , utilizator 13:18, 19 Octombrie 2009
Nu vi se restituie 100%! Este proba ca ati absolvit bacalaureatul!
Insa puteti merge daca mai tineti minte notarul care v-a legalizat acea diploma si sa il rugati sa va faca o copie legalizata dupa exemplarul aflat in arhiva notariala!
B-)
Stiu ca am vazut subiectul mult prea tarziu pentru utilizator, dar, pentru altii care citesc acest subiect, pentru a nu ramane cu o impresie gresita, va aduc la cunostinta ca o copie legalizata se face numai dupa original, care nu se afla in arhiva notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma in original si copie legalizata? gygi10 gygi10 Este legal ca un notar dupa legalizarea diplomei de bac sa -si faca si el o copie legalizata pe care o retine la el fara justificare?si mai am o intrebare este ... (vezi toată discuția)
Restituire acte somaj cretzofonata cretzofonata actele originale(foaie matricola si diploma de calificare)ni se vor da inapoi? (vezi toată discuția)
Refuz de a restitui un act de studii visirin visirin Buna ziua ! Doresc sa va cer parerea in legatura cu refuzul de a restitui o diploma de bacalaureat , depusa la o facultate in anul 2002 . Persoana in cauza s-a ... (vezi toată discuția)