avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Reglementări privind menționarea numelui persoanelor ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Reglementări privind menționarea numelui persoanelor juridice in mediul online

Buna ziua,

Va rog sa imi transmiteti daca exista o legislatie clara in privinta mentionarii numelor persoanelor juridice in mediul online (retele sociale, forumuri) si a consecintelor care decurg de aici.

Va întreb aceasta, deoarece la firma unde lucrez am fost pusa sa semnez o înștiințare (care în mod normal ar trebui sa tina de Regulamentul intern) în care se afirma ca este interzisa menționarea numelui societății în forumuri, rețele de socializare, etc, atât pe perioada cât sunt angajata, cât și după.

Ceea ce mi se pare la limita cu abuzul, este faptul ca respectiva înștiințare are aplicabilitate atât în afara ariei firmei, cât și după încheierea contractului.

Părerea mea personala este ca societatea, care deja are probleme mari cu fluctuația de personal datorata abuzurilor din firma, încearcă sa limiteze exprimarea angajaților / foștilor angajați, pe forumuri de genul undelucram.ro, pentru a nu descuraja potențialii candidați.

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Keylogger program spy FlorinDeac FlorinDeac Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la folosirea unui program de tip keylogger\\spy pentru interceptarea (poze, text) activitatii pe skyp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, a-și dori sa deschid o firma pentru a face comerț ... adrianomuletul86 adrianomuletul86 Buna ziua, a-și dori sa deschid o firma pentru a face comerț online!am 3 proptiri pe salar acum fiind angajat....întrebarea mea este pot deschide o firma in ... (vezi toată discuția)
Este legal? cclaudius cclaudius Buna seara, este legal sa fi intrebata la un interviu de angajare, daca ai copii si ai planuri sa faci? in plus pe fisa medicala pentru angajare este trecuta ... (vezi toată discuția)