avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil prin repartitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil prin repartitie

Buna,

In urma cu 25 ani tatal meu a lucrat la o firma de constuctii si trebuia sa primeasca un apartament, cand a plecat de la firma respectiva blocul cu apartamente nu era terminat.

Ar putea sa mai primesca apartamentul?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
adina2004, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:54, 14 Ianuarie 2016
In conditiile in care a si plecat de la firma in mod sigur raspunsul este negativ.
Presupun ca trebuia sa primeasca in baza unui contract incheiat cu firma respectiva, oricum dupa 25 ani si plecand de la fma s-a stins orice drept,in principiu prin prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,părinții mei au cumpărat un apartament acum vreo ... BeleiToni BeleiToni Buna ziua,părinții mei au cumpărat un apartament acum vreo 10 ani de la un constructor care urma sa construiască blocul.Contructoru a ridicat blocul 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutor in vederea solutionarii unui contract de vizionare cu o agentie imobiliara nedelcu1952 nedelcu1952 buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine am ajuns sa fiu hartuita de o agentie imobiliara pentru faptul ca am semnat un contract de vizionare a unui ... (vezi toată discuția)
Contract de credit- titular decedat uaurelya uaurelya buna ziua, am si eu o problema daca ma puteti ajuta va rog :am primit acum un an o scrisoare de la o anumita firma precu ca tatal meu cat a fost in viata(in ... (vezi toată discuția)