avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,părinții mei au cumpărat un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,părinții mei au cumpărat un apartament acum vreo ...

Buna ziua,părinții mei au cumpărat un apartament acum vreo 10 ani de la un constructor care urma sa construiască blocul.Contructoru a ridicat blocul 2 nivele și dupa a plecat cu toti bani locuitorilor.Acuma un an,firma cu care a colaborat șarlatanul,au inceput din nou lucrările la bloc,dacă părinții mei au toate actele pe acel apartament,exista vreo sansa sa îl recupereze?daca da,cum ar trebui procedat?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:10, 6 Noiembrie 2020
Buna ziua,
Trebuie sa stiti in calitate de ce construieste firma care colabora cu constructorul, daca are o relatie contractuala cu constructorul sau daca apare ca parte in contractul incheiat de parintii dvs. In cazul in care actioneaza in nume propriu fara vreo legatura cu constructorul initial, demersurile dvs. pentru recuperarea apartamentului vor fi ingreunate.
Pe contractul de cumpărare apare și firma care acuma se ocupa de ridicarea blocului,doar ca inainte era in asociație cu respectivul
Atunci ar trebui in principiu sa ii fie opzabil contractul de vanzare. Luati legatura cu dansii si cereti-va drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori o lămurire intr.o problemă: am cumpărat ... Bârnoveanu Bârnoveanu Buna ziua! As dori o lămurire intr.o problemă: Am cumpărat un apartament acuma mai bine de un an in urma, problema este ca atat in jurul blocului cat si o ... (vezi toată discuția)
Subventie sprijinire constructie locuinte adimar1978 adimar1978 Buna ziua, am depus la Primaria din orasul in care locuiesc, dosarul pentru obtinerea subventiei conform Programului naţional privind sprijinirea ... (vezi toată discuția)
Dilema - cumparare apart pe baza contractuluide construire.. iriele iriele As avea nevoie de niste sfaturi de la cei care au experienta pentru ca nu stiu exact cum trebuie sa procedez. Am apelat la avocati, notari, procurori dar ... (vezi toată discuția)