avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere contract de munca in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere contract de munca in Revisal

Buna ziua, purtata de la ITM la SOMAJ si invers, am decis sa va intreb: cine ar trebui sa imi incheie contractul de munca, dat fiind faptul ca e suspendat, deoarece din 2012 si pana 04.01.2016 am fost in ccc1 respectiv ccc2, iar firma la care lucram, a intrat in insolventa, s-a declarat falimentul si apoi a fost stersa de la registrul comertului din 2013 (lichidatorul nu vrea sa colaboreze pe motiv ca firma nu mai exista)?:O
Mi s-a spus de la somaj sa chem firma in instata....dar daca nu mai exista ....pe cine chem?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 14 Ianuarie 2016
Niciuna din cele doua institutii nu are obligatia de a va inceta c.i.m. .

Obligatia ii apartine angajatorului sau lichidatorului judiciar, daca fostul angajator nu mai exista.

Il chemati in judecata pe lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma intra in faliment inainte de terminarea ccc1, vine al 2 lea copil inainte de terminarea ccc1 AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna ziua, Sotia se afla in CCC1 si este foarte posibil ca al 2 lea copilas sa vina pe drum inainte de terminarea CCC1. primul copil este nascut pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil, societate in insolventa, cim incetat csatlos_emoke csatlos_emoke Buna ziua! Am fost angajata unei societati, am intrat in concediu de crestere a copilului, (data nasterii a copilului: 26. ianuarie 2011) cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Firma inchisa - angajat in concediu crestere copil ?! RUS_OANA RUS_OANA Buna ziua. In prezent sunt in concediu de crestere copil pana in data de 27.08.2011. La sfarsitul lunii iunie trebuie sa nasc al doilea copil. In mod normal ... (vezi toată discuția)