avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie ag.somaj art.80
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie ag.somaj art.80

am o problema cu AJOFM Gorj,am vrut sa inchei o conventie pt un absolvent facultate sesiunea iulie si nu am reusit pt ca nu vor ..Le-am facut o adresa si mi s-a raspus ca AJOFM Gorj a hotarat sa sisteze incheierea conventiilor din lipsa de fonduri, cu toate acestea le-am trimis conventia prin posta la care am atasat copie dupa contractul de munca,adeverinta de la facultate, repartitie pentru a fi inregistrata in termen la 31 iulie expirand perioada in care putea fi incheiata.
Vreau sa ma adresez instantei in cazul in care nu primesc conventia semnata si nu mi se vor primi declaratiile la somaj prin care voi cere subventia cuvenita un an de zile de la data incheierii conventiei, deasemenea vreau sa stiu daca o agentie are puterea de a lua hotarari proprii si in acelasi timp sa nu respecte Legea 76/2002.Mentionez ca pina anul acesta Agentia Gorj incheia conventiile in termen si chiar daca nu erau fonduri in momentul cand apareau se facea virarile restante.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:09, 29 Iulie 2009
Stimate user, problema e la fel la nivelul majoritatii AJOFM-urilor. Nu au venit anul acesta fonduri pentru subventii, de-abia daca au bani sa plateasca subventiile incheiate anul trecut. Nu este o hotarare luata doar la nivelul Agentiei Gorj...
Nu au voie sa angajeze cheltuieli pentru care nu au fonduri. Sa semneze o conventie cu dvs., ar insemna sa angajeze o cheltuiala si nu este permis.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
pakos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare absolvent studii superioare evelinaf evelinaf Buna ziuaa, am propria mea firma si doresc sa ma angajez. mentionez ca sunt absolventa de studii superioare din iulie 2009 si in prezent sunt studenta in anul ... (vezi toată discuția)
Demers de angajare anachriss anachriss va rog sa ma informati in ce priveste pasii de angajare. Sunt absolventa de facultate si figurez in evidenta de la somaj. Am inteles ca mai intai, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Un sfat! cata26 cata26 Am angajat acum 2 luni un absolvent de facultate,am depus dosarul la AJFOM dar au zis ca tre sa astept pina la 1 an sa primesc subventia de 1.5 indicator ... (vezi toată discuția)