avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Bună seara!
Poate un copil de 8 ani să cânte la un concurs sau serbare o melodie fără aprobarea titularului dreptului de autor? Deci, fără a câștiga bani sau altceva.
Cu stimă!

Alte discuții în legătură

Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile ? danyn2008 danyn2008 Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor youtube DJ GROSSU DJ GROSSU va rog sa imi spuna cineva cum as putea sa am trepturi de autor la melodiile mele incarcate pe youtube , sunt toate personale creiate de mine , si mi se fura ... (vezi toată discuția)
Iontrebare sandorescu sandorescu Buna ziua Sandor ma numesc, si apelez aici pentru k am o mica problema. Acum in urma cu un an si jumatate am incercat sa-imi cladesc o cariera ,in domeniul ... (vezi toată discuția)