avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie non-profit -sponsorizare tinere talente a ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie non-profit -sponsorizare tinere talente a muzicii

Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema: O asociatie care are ca scop promovarea tinerelor talente ale muzicii internationale, obtine venituri si cheltuieli atat din activitatea economica (organizeaza evenimente cu taxa participare, masa si participare solisti) si non-profit (cotizatii, sponsorizari etc), plateste impozitul pe profit conform codului fiscal.
Excedentul net doreste sa il doneze unor copii talentati ai muzicii sub forma de bani.
Ce documente sunt necesare pentru a dovedi ca asociatia sponsorizeaza financiar copii talentati?
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
Pago, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:09, 10 Aprilie 2016
contract de donatie, document care sa ateste cumva ca e vorba de beneficiari cu anumita caraceristice (ex. vreo diploma acordata la concrus de profil...), si documentul de palta - ordin de plata daca faceti virament bancar, sau dispozitie pe plata semnata olograf de beneficiar (si de ocrotitorul legal, alaturi de beneficiar, daca e minor peste 14 ani, sau de reprezentantul legal ex. un parinte, daca e minor sub 14 ani )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica pe sociatie non-profit Pago Pago As dori o parere cu privire la o asociatie non profit care are ca scop promovarea muzicii internationale si a tinerelor talente. Asociatia doreste sa ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare persoana fizica eveniment cultural/artistic, sponsorizare studenti monikato monikato Buna ziua, Suntem un grup de artisti tineri, studenti la masterat, care vrem sa organizam un eveniment cultural, non-profit intr-un bar. In cautarea ... (vezi toată discuția)