avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... protejare texte pe web?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

protejare texte pe web?

Buna ziua,

Am un site ale carui texte sunt furate constant de diversi webmasteri. Poate cineva sa imi spuna cum se pot proteja textele de pe web? Poate cineva sa imi spuna ce trebuie sa fac pentru ca "sportul" acesta sa inceteze?

Va multumesc.
ave, solicitati sprijin ANRC-ului in vederea identificarii acelor webmasteri pe care considerati ca, in masura in care produceti probe, ii puteti actiona in judecata pentru daune si furt de proprietate intelectuala.. in acelasi timp fiti sigur ca difuzti materiale protejate si nu din cele de domeniu public..
fortuna vis, maximilian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizare servicii semnat de persoana neautorizata euralu euralu Exista un contract intre 2 parteneri: x-furnizor si y-beneficiar de servicii. Totul decurge normal, pana cand se afla ca din partea furnizorului x, persoana ... (vezi toată discuția)
Fotografie furata si folosita pe un site web alithenake alithenake Buna ziua, Recent am fost informat pe un forum dedicat de fotografie, ca una dintre fotografiile mele a aparut pe un site. Locul de unde a fost luata, ... (vezi toată discuția)
Problema anonimatului MIHAI DANAILA MIHAI DANAILA Ma surprinde strategia care o aplica majoritatea celor care adreseaza intrebari sau chiar cei care raspund. 1. De cine va este frica? 2. Cred ca nu sunteti ... (vezi toată discuția)