avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Fotografie furata si folosita pe un site web
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Fotografie furata si folosita pe un site web

Buna ziua,

Recent am fost informat pe un forum dedicat de fotografie, ca una dintre fotografiile mele a aparut pe un site. Locul de unde a fost luata, specifica foarte clar ca fotografiile sunt sub copyright si acesta apartine autorului ei.

L-am contactat pe individul care a folosit fotografia ilegal si l-am somat sa o retraga de pe site insa mi-a dat de inteles ca nu va face acest lucru.

Ce pot face pe cai legale?

Cu respect,
Alin Popescu
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 09:12, 15 Noiembrie 2005
Am impresia ca vorbesc singur, atunci cand va raspund la mesaj. :D
Trimiteti-mi un email la alin@avocatnet.ro, cu adresa websiteului care a preluat fotografia si cu mai multe amanunte despre acest incident si vom gasi impreuna o rezolvare.

Cu stima,
Alin Popescu (pentru ceilalti membri ai forum-ului: jur ca nu vorbesc singur...:P)
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2005
Admin, administrator
aha.. deci dumneata erai pe gugal cand cautam io numele meu legat de poze.. si dadeam de avocatul Alin Popescu ... hehe super .. suntem concurenti la rank pe gugal :P

am sa trimit email cu mai mult informatii...

alin
Am si eu aceeasi problema.Ne puteti da un raspuns aici,va rog?
Am si eu aceeasi problema.Ne puteti da un raspuns aici,va rog?
Am si eu aceeasi problema.Ne puteti da un raspuns aici,va rog?

Alte discuții în legătură

Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)
Protejarea drepturilor de autor in cazul unui web site Dexileos Dexileos As dori sa aflu cate ceva despre cadrul legislativ din Romania in ceea ce priveste drepturile de autor legate de realizarea paginilor de internet. Cum se ... (vezi toată discuția)
Publicare fotografie fara acordul autorului ioanon ioanon Pot actiona in instanta detinatorii unui site care mi-au preluat/postat o fotografie fara a-mi cere acordul (drept de autor al respectivei imagini)? As avea ... (vezi toată discuția)