avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model formular achizitii de pe piata libera
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model formular achizitii de pe piata libera

Va rog sa ma ajutati cu un model de formular pentru achizitii produse alimentare
de catre Persoana Juritica de pe piata libera
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:32, 15 Ianuarie 2016
Dumneavoastra va trebuie nu un model oarecare ci o fila din carnetul de comercializare in care sa fie trecute produsele achizitionate de la respectivul din piata sau de la poarta. La aceasta intocmiti nir. si o bagati in gestiune ca document doveditor al provenientei marfii.
Potrivit legii nr. 145/2014, carnetul de comercializare este documentul utilizat de persoana fizica care detine atestat de producator, pentru exercitarea actului de comert cu ridicata sau comert cu amanuntul a produselor agricole obtinute in ferma/gospodaria proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de comercializare pentru vanzari online Centaphi Centaphi Buna ziua! Pot fi folosite atestatul de producator + carnetul de comercializare pentru vanzari online de legume? Sau pot fi folosite doar in ... (vezi toată discuția)
Primire grau persoane fizice ela1987 ela1987 Buna ziua, Daca o brutarie primeste grau de la personae fizice si acorda in schimb paine trebuie sa solicite atestatul de producator? Trebuie facut stopaj la ... (vezi toată discuția)
Livrare legume de producător agricol catre un sc isabing isabing Buna seara, spuneți-mi vă rog, eu ca producător agricol în ce condiții legale imi pot livra legumele catre sediul unei SC? Este aceeași procedura ca ... (vezi toată discuția)