avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac

Ma judec într un dosar la curtea de apel ,sentinta a fost data și precizează definitiva și irevocabila ,spuneți mi va rog mai este vreo șansă de atac???După noul cod!!Va mulțumesc! !!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:51, 17 Ianuarie 2016
exista cai extraordinare de atac, insa trebuie sa va incadrati in niste motive clar si limitativ prevazute de lege. Nu este indeajuns sa fiti nemultumit de hotararea instantei
Mai puteti formula caile extraordinare de atac:contestatia in anulare(art.503-508 NCPC) sau revizuire(art.509-513 NCPC) daca va incadrati in motivele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibile cai de atac impotriva unei sentinte definitive a curtii de apel bucuresti aaionut30 aaionut30 Pe scurt,avem cazul unei mame de nationalitate romana care are doi copii cu un cetatean italian.Cei doi nu au fost casatoriti legal dar copii sunt recunsocuti ... (vezi toată discuția)
Contestare hotarare tribunal erdei_ghe_cristian erdei_ghe_cristian Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat ... (vezi toată discuția)
Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)