Buna ziua.Am un boiler de 30 l care este in garantie.Am citit contorul sa dau indexul,ca de fiecare data la doua luni si care il transmit prin MyEnel.Cand am citit contorul era sa fac infarct,2058 KW in doua luni.Mentionez ca pana acuma nu consumam atata,pana in 850 KW/2 luni.A venit cineva de la service mi-a schimbat termostatul si a plecat CU RECOMANDARILE :SA IMI CUMPAR UN FILTRU PE ALIMENTAREA DE APA RECE,ca din cauza asta consuma mult curent.Hm,bine am zis ca merg a doua zi sa iau.Dar seara la ora 21:30,dupa aproximativ 5 ore de cand plecase domnul,becul de la boiler tot nu se stingea si apa era calduta,nu stiu sa apreciez cam cate grade.Am scos din priza si nu l-am mai folosit.Mentionez ca,fara boiler am avut un consum de 2 KW,seara de la ora 22;00 pana a doua zi la ora 14:00. A doua zi de dimineata am trimis mesaj la service-ul din Bucuresti relatand problema.Intr-adevar domnul amabil mi-a spus ca il va retrimite pe acel domn si se va rezolva.Eu insistand pe problema KW-iilor consumati,ca raman fara curent neavand surse de a plati aceea suma catre Enel.A si venit domnul,a golit boilerul sa verifice,ca precis din cauza calcarului nu da randament si nu poate incalzi.A scos tot din el si Calcar NU era deloc,chiar el a zis ca nu a vazut asa curat sa fie dupa 1 an jumate.I-am zis de rezistenta sa verifice,a zis ca este ok.A ramas cateva ore pana s-a incalzit apa iarasi si chiar dupa o ora jumate ,apa era fierbinte.A facut poze si la contorul de curent la o ora,cerand cel de la Bucuresti.Cauza???nu stie de ce,doar ca l-am reclamat la Bucuresti si s-a rezolvat.Recomandand sa cumpar 2(doi)robineti la apa rece si apa calda.Consumul de la plecarea domnului la ora 16:30 si pana a doua zi la 16:30,era de 9 KW.Oricum nu il mai folosesc,de frica consumului.Dar tot ramane curentul care NU AM cum sa-l platesc nici daca imi vand „copii“,ca nu am nimic.Ce pot face in acest caz?La ANPC daca merg,rezolv ceva?Macar jumate din factura sa mi-o recuperez,ca nu am cum sa-l platesc.Va rog un raspuns cat mai detaliat.Va multumesc.
Multumesc.Dar exista ceva totusi sa pot recupera macar jumatate din suma,doar este vina producatorului.Asta ma intereseaza,doar prin tribunal pot cere?Dau firma producatoare in judecata?Ca oricum nu-i las asa.Este o suma enorma pentru care ei au dat o garantie in caz de defectiune si la partea electrica. Multumesc.
Salut, cum ai rezolvat mai exact si ce pot face ca macar sa rezolv problema cu boilerul n am incecat nimic si sunt in aceasi problema.. nu stiu cat dar consumul enorm sper că ma poti ajuta cu un sfat
Enel
Luminita73
Buna seara,vin cu o problema cu Enelul.In anul 2007 ni s-a schimbat contorul cu unul nou din 6 cifre,fara a avea ultimul numar in casuta rosie cum sunt cele ... (vezi toată discuția)