avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am o problema cu firma Enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am o problema cu firma Enel

Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva becuri, un frigider, masina de spalat si niste prize sa imi faca atata consum? Nu stiu ce sa fac. Am sunat la el sa fac sesizare peste sesizare , si nimic. Ieri curentul mi-a fost taiat. Nu am de unde face rost de aceasta suma , sunt om, iau minimul pe economie . Cum pot lasa asa pe cineva? Suntem in 2020. Nu pot trai ca in epoca
Cel mai recent răspuns: Cezar.p , utilizator 06:23, 25 Septembrie 2020
Puteti face o sesizare la ANRE, daca dumnealor nu doresc sa va raspunda.
Indexul de pe factura corespunde cu cel de pe contor?
Puteti solicita verificarea contorului, poate este defect...
Au venit si au verificat contorul, pe ultimele doua sigurante fluxul de curent vine aiurea... dar au zis ca daca il schimba si nu e vina lor ne mai pun sa platim inca 600 de lei fiindca i-am pus sa il schimbe degeaba .
Nu ma pricep asa de mult la domeniul acesta, dar din ce mi-au zis ei, atat e de platit , pentru ca , acele doua calorifere mergand pe perioada iernii.. consuma enorm....
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator
Cum v.am mai spus, faceti plangere la ANRE si vedeti ce spun si dumnealor.
Ca fel de calorifere sunt ale dvs. si cati kw pe ora consuma?
Din ce data ati inceput sa le folositi si cate ore pe zi stau in priza?
in jur de 3000 w au caloriferele . si au mers timp de doua luni, cam jumate de zi incontinuu...
Tot mi se pare enorm de mult .. sa vina 7.000 de lei, ma scuzati acum am vazut ca initial am zis 70.000( e vorba de 7000)aceasta fiind regularizarea pe perioada a 3 luni( noiembrie , decembrie si ianuarie ) , avand in vedere ca a fost si o furtuna in iarna lui 2018, care ne-a lasat 3 zile fara curent , tot judetul a fost afectat, iar la doar cateva zile distanta, dupa ce problema s-a remediat, s-a luat iar curentul timp de o zi, au venit cei de la enel sa rezolve situatia.

Alte discuții în legătură

As dori sa dau in judecata compania enel / kruk Cezar.p Cezar.p As dori sa dau in judecata compania ENEL Banat/E-Distributie Banat sau compania KRUK Romania SRL, nu sunt sigur care este responsabila, pentru anularea unei ... (vezi toată discuția)
Factura de 13.239,77 lei enel! ClaudiaNeg12 ClaudiaNeg12 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema in legătura cu compania de furnizare electrică Enel din Timișoara. In luna Iunie a acestui an am primit o factura in ... (vezi toată discuția)
Enel solicita plata a 10000 lei consum estimat. putem contesta estimarea ? Guest123123 Guest123123 Enel solicita plata a 10000 lei (consum estimat de 14700 kw pt doi ani), dupa ce i-am solicitat sa verifice contorul care nu isi modifica index-ul si au ... (vezi toată discuția)