avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE CREANTA ROMTELECOM
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE CREANTA ROMTELECOM


Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au facut instalarea am observat ca in loc de 100 de mb de internet primeam decat 10 mb. Am facut sesizari catre ei au venit au facut ceva si a mers o zi max doua, am facut nenumarate sesizari toate cam in decurs de o luna pana cand mi-a spus un domn de la deranjamente de la ei ca nu au ce sa faca ca firul este vechi si ei pt mine nu il schimba eu fiind la etajul 10 singurul din bloc cu romtelecom. Dupa discutia cu domnul am mers sa reziliez contactul si din cauza ca trecuse o luna trebuia sa platesc 400 lei, am refuzat categoric sa platesc. Bun, si acum incepe problema anul trecut am inceput sa primesc scrisori si telefoane de la o firma de recuperare creante mai exact Get back recovery cum ca trebuie sa platesc restanta ca ma da in judecata. Stiu ca prima si ultima factura a fost undeva prin decembrie 2011, deci datoria s-a prescris teoretic. INTREBARE: au cum sa intrerupa termenul de prescriptie al datoriei? Eu nu am semnat absolut nimic cu romtelecom decat contractul standard cu cei de la get back recovery am vorbit decat la telefon. Concret au cum sa intrerupa termenul? Mai pot fi dat in judecata dupa atata timp?
Nu, pare ca s-a prescris datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante romtelecom iulichivu iulichivu Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au facut ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare razvan22 razvan22 am fost contactat la un vecin de catre get back pt o datorie la romtelecom...am sunat la ei le-am spus ca debitorul tatal meu nu mai este in deplinatatea ... (vezi toată discuția)
Somatie recuperare creanta romtelecom Madau78 Madau78 Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru următorul caz. Am primit acum 2 zile o notificare din partea Get Back Recovery, o firmă de recuperare creanta, ... (vezi toată discuția)