avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte publicitate cu Intercable Verlag-
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte publicitate cu Intercable Verlag-

Central European Trade Register prin Intercable Verlag practica un asa zis contract de publicitate trimitand un formular cu datele firmei , cerand verificarea acestor date si remiterea lor pentru aparitie gratuita intr-un catalog de prezentare a mai multor firme din comunitatea europeana. Daca se face greseala remiterii acestor date la sfarsitul anului respectiv soseste o instiintare de plata pentru suma de 890 euro. Ce ma sfatuiti sa fac? Banuiesc ca nu sunt singurul pacalit
Cel mai recent răspuns: andine , utilizator 13:16, 25 August 2010
Din pacate aceasta sentinta chiar exista. A verificat Juristul firmei noastre, dar nu e definitiva. S-a cerut amanare pentru ca Intercable sa aduca actul tradus si legalizat care a stat la baza conflictului.In plus Primaria a inceput procesul nu firma Intercable. Juristul imi spune sa stau linistita insa eu sunt destul de speriata, d-na din Ungaria e foarte insistenta . Peste tot am citit ca sunt niste excroci dar....
Buna ziua!

Si pe noi ne-au contactat cei de la Intercable Verlag si ne-au spus ca daca vom plati suma de 890 Euro ne vor trimite contractul de reziliere.Pana acum nu am platit nimic.
Pt Cory 123: Cand v-a spus sa platiti suma de 890 Euro nu v-au spus ca va trimit un contract de reziliere?
Multumesc!
Sfatul meu este sa nu le achitati nici un banut.
Nu stiu daca mai este activ acest link: [ link extern ]

Cei din Elvetia au fost arestati, dar inainte de asta au cedat drepturile catre o firma din Ungaria ( unde legea este mai permisiva).

Cred ca cel mai bine este sa va adresati politiei si protectiei consumatorului ( Romania si Ungaria).

Toate cele bune,
Adrian Sofronie.
Si noi am patit-o! A fost semnata si stampilata in noiembrie 2010 o comanda in limba engleza, in subsolul careia se scria (minuscul, evident) ca prin transmiterea comenzii semnate si stampilate , acceptam derularea unui contract de publicitate pe termen de 3 ani, pt 890 Euro/an. In partea superioara a paginii scria ca inregistrarea in catalogul lor e gratuita, si s-a luat de buna informatia asta, nestiind ca prin semnarea comenzii suntem buni de plata. Am primit somatii dupa somatii, cu penalizari calculate, s-a discutat telefonic si in martie 2010 am primit un acord de reziliere prin care ni se solicita plata sumei de 1780 Euro pt rezilierea contractului.
Nu am semnat acordul, nu am platit nimic, dar telefoanele au devenit tot mai insistente. In curand intervine prescriptia dar cine stie daca pana atunci nu vor trece ,,la fapte''!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar ContSters79137 ContSters79137 Ofer consultanta unei firme din Elvetia (tara non-UE) pentru niste probleme pe care le are in calitate de actionar la o firma din Romania. Urmeaza sa facturez ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata silvi@ silvi@ Stimati domni, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am primit o somatie de plata pentru un serviciu prestat in baza unei comenzi(prin formular de ... (vezi toată discuția)
Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)