avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CERERE DE INFORMATIE AMPLASARE CONTAINER DE LOCUIT
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CERERE DE INFORMATIE AMPLASARE CONTAINER DE LOCUIT

Buna ziua,

as avea nevoie , va rog, de ajutorul dv. legat de un caz: pe un teren arabil dintr-un sat vreau sa pun pe niste stalpi de beton sau pe o rama de beton ( nu va avea fundatie )un container nou de locuit , pe post de casuta de vacanta/ magazie folosita uneori. Voi avea nevoie si de curent electric. Puteti sa-mi scrieti ca sa-mi fie clar de ce avize/ autorizatii voi avea nevoie ?
Mentionez ca terenul l-am primit ca si mostenire in urma unui deces. Acest teren apare , impreuna cu alte bunuri, in actul de succesiune. Terenul respectiv trebuie intabulat pe mine?Trebuie certificat de urbanism ?

Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 10:37, 19 Ianuarie 2016
Chiar daca va ganditi ca este o constructie provizorie, tot aveti nevoie de autorizatii, si mai ales pt ca ati mentionat ca este un teren arabil, are alta destinatie decat de locuit. Adica,e undeva, pe camp.
Cat priveste alimentarea cu curent, tinand cont de amplasament, va poate costa cat o casa de vacanta generoasa cu peisaj superb.
Si am uitat; da aveti nevoie de intabulare. Doar astfel, dovediti ca sunteti propietar de dreptsi puteti dispune de acel bun.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
CRM2013, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)
Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)