avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata impozitului de catre alta persoana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata impozitului de catre alta persoana

Buna ziua!
As vrea sa intreb (desi mi se pare aberant), daca plata impozitului pe locuinta este facuta de o alta persoana decat proprietarul, ma refer la faptul ca o proprietarul nu are timp sa mearga la ghiseu si plata este efectuata de alt membru al familiei, acel membru care face plata are drepturi la proprietatea respectiva??
Multumesc
Nu are acest drept.Chitanta de plata se elibereaza pe numele titularului de rol, neavand importanta cine plateste.
Din pacate, chitanta, cum se spunea mai sus, nu se elibereaza niciodata pe numele platitorului real, ci al proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil diana.fircea.ext@zeiss.com diana.fircea.ext@zeiss.com Buna ziua! 1Daca sunt 2 proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil Fiecare trebuie sa aibe deschis un cod fiscal (ROL fiscal) la Finante , sau e ... (vezi toată discuția)
Un certificat fiscal, mai multi proprietari mb3_48900 mb3_48900 Buna ziua, Am o intrebare legata de \"certificatul fiscal in vederea vanzarii\". In cazul in care exista mai multi proprietari ai unui imobil care vor ... (vezi toată discuția)
Membru al asociatiei de proprietari stanescuconstanta stanescuconstanta In urma decesului mamei mele sunt mostenitoare al apartamentului,deci implicit proprietar.Mentionez ca nu locuiesc in acel apartament,acolo locuind doar tatal ... (vezi toată discuția)