avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate

Buna seara,

Sunt absolventa a Facultatii de Management Turistic si Comercial cu licenta de Economist. Asi dori sa stiu daca pot face contabilitate pentru mai multe firme.
Sau mai trebuie sa fac un curs sau sa obtin autorizatie pentru asta.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Hilda Maghiar , Contabil 14:41, 27 Ianuarie 2016
Puteti lucra ca si economist/contabil la o societate cu contract de munca. Daca doriti sa tineti contabilitatea mai multor firme trebuie sa fiti membru CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Forma legala pentru firma de contabilitate thomasnegoita thomasnegoita Buna ziua, Doresc sa pornesc un proiect pentru o firma de contabilitate dar nu sunt expert contabil. Sunt licentiat la Facultatea FABBV in cadru ASE, am ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura emateiu emateiu Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)